Socis de la Firma

Jaume Brosa Miró

Advocat

Diplomat en Ciències Empresarials. Especialista en dret dels serveis de la societat de la informació. Membre del Departament Mercantil i Empresarial i del de Tecnologies de la Informació.

Jordi Brosa Miró

Advocat

Diplomat en Ciències Empresarials. Membre dels Departaments Mercantil i Empresarial i Agroalimentari. Especialista en Dret Farmacèutic i en Dret Immobiliari.

Marta Brosa Miró

Advocada

Màster en Assessoria Jurídica per l’Institut d’Empresa de Madrid. Membre dels Departaments Mercantil i Empresarial i Agroalimentari. Especialista en conflicte societari i assessorament a l’empresa familiar.

Pere Casanova González

Economista

Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu i Fabra. Master en Direcció Financera per l’I.D.E.C. Universitat Pompeu i Fabra. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la U.O.C. Director de l’Àrea d’Administració i Finances i membre del Departament Econòmic-Financer. Especialista en assessoria financera i consultoria de control de gestió.

Isabel Escudero Gutiérrez

Advocada

Especialista en dret de família, dret processal i civil, i dret penal econòmic. Membre de la “Asociación Española de Abogados de Familia (AEAFA).

Joan Rius Duch

Economista

Diplomat en Ciències Empresarials. Màster en Tributació pel l’Ateneu Tributari de Barcelona. Membre del Registre Central d’Assessors Fiscals del Consell de Col·legis de Titulars Mercantils i Empresarials. Membre dels Departaments Fiscal i Econòmic Financer. Especialista en impostos municipals i administració local.

Genís Torres Marimón

Economista

Economista, Professor mercantil i Llicenciat en Dret. Especialista en Fiscalitat de l’empresa familiar.

Professionals / Col·laboradors

Josep Bertrán Fornós

Advocat

Master d’ADE a ESADE. Especialista en Dret del Transport, Dret Duaner i Contractació Internacional. Director del Departament de Dret Marítim i del Transport i membre del Departament Mercantil.

Joan Figueras Tugas

Enginyer Tècnic Industrial - IT

Master en Direcció de Sistemes d’Informació i Comunicació per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). European Certification of Informatics Professionals (EUCIP IT Administrator). European Certificate on Cybercrime and Electronic Evidence (ECCE). Membre de l’Associació de Tècnics d’Informàtica (ATI). Membre de l’Associació Professional Espanyola de Privacitat (APEP). Responsable d’Informàtica i Sistemes. Pèrit Judicial Tecnològic (ACPJT) i Auditor de Sistemes d’Informació – CISA (ISACA).

Scott S. Wishart

Advocat

Llicenciat als Estats Units d’Amèrica com Juris Doctor. Llicenciat especialitzat en Dret Europeu: (“Masters of Law in European Law”) en francès. Master en Estudis Internacionals. Master en Gestió de Sistemes d’Informació, MBA E.U. Lobbyst & Consultant. Professor universitari. Estudis de doctorat en gestió de sistemes d’informació aplicats al Dret a ESADE. Col·laborador a l’Àrea de Marketing de Nous Mercats.

Paolo Indolfi

Advocat

Gerard Moliner

Economista

Francisco Javier Saguar Quer

Abogado

Diplomatura en Pràctica Jurídica General, en Règim Fiscal a l’Empresa i en Dret Comunitari. Àrbitre de la Corte de Arbitraje de Madrid de la Cámara de Comercio de Madrid. Àrbitre de la Corte de Arbitraje del ICAM (Ilustre Colegio de Abogados de Madrid). Especialista en Dret bancari. Membre dels Departaments Mercantil i Empresarial.

Alberto Sastre Manchado

Advocat

Beatriz Sastre Manchado

Advocada

Ángeles Subirá Goñi

Advocada

Responsable de l’Àrea de Documentació i Gestió del Coneixement.

José Luis Trancón Fernández

Advocat

Administració

Montse Chicharro Agueda

Silvia Garcia Mestres

Judit Perarnau Berruezo

Marc Longares Viusa